+31 85 1051158 info@e-Pooler.com
Selecteer een pagina
Hét meest complete werkplatform in de cloud

Over ons

e-Pooler is onderdeel van Synerg-e

Synerg-e heeft al 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van online HR software voor uitzendbureaus, overheid en het bedrijfsleven. Wij denken in totaaloplossingen van hardware, software en communicatie. Hierbij ligt de focus op locatie- en platform onafhankelijk werken en staat gebruiksvriendelijkheid voorop.

Sinds het begin van het internet (1996) hebben wij totaalpakketten gebouwd en doorontwikkeld voor de meest uitdagende administratieve omgeving van Nederland; de uitzendbranche.

Dit heeft geleid tot een zeer dynamisch pakket dat overweg kan met uiteenlopende situaties. De uitzendmarkt levert immers iedere mogelijke vorm van arbeid. De focus van onze pakketten ligt op een volledige automatisering van administratieve processen waardoor er meer tijd is voor commerciële trajecten.

Al onze diensten zijn ontwikkeld door de branche voor de branche. En samen met u ontwikkelen wij door!

Visie op personeelsbeleid

Vanuit Synerg-e hebben we een sterke visie op personeelsbeleid, daarbij ligt de nadruk op mobiliteit en doorstroom. We onderscheiden daarbij drie gebieden die in het bijzonder de aandacht van iedere organisatie verdienen:

• Uw huidige personeelsbehoefte

• Uw toekomstige personeelsbehoefte

• Uw huidige bezetting

Synerg-e producten opereren op de raakvlakken van deze gebieden. e-Matcher is een veilige online oplossing om uw kandidaten de beste kansen te geven, u administratief werk uit handen te nemen en biedt mogelijkheden om uw omzet flink te verhogen.

Soest Synerg-e